zie ook: www.HOSpeed.nl • Telefoon: 06-25022761

Ons team

Interieurarchitecten met een passie voor interieurs

Onze voorkeur voor “kruisbestuiving”, leidt tot de beste resultaten voor de klant.

Ab werkt hiervoor o.a. samen met  Ellen Kiers, Michou van Gennip, Darlaine Heitinga , Laura Vellinga etc. Stuk voor stuk ook zelfstandig werkende en afgestudeerde Interieurarchitecten. Daarnaast werken wij met dit team ook samen met andere disciplines zoals o.a. Angelique Fokker, een creatieve grafisch ontwerpster en bouwkundige Hjelmer Zondervan, een kei in bouwkundig uitwerken en specialist in duurzaam bouwen.

Deze manier van samenwerken leidt nog meer tot een creatieve boost wat een opdracht alleen maar ten goede komt. Onze passie is om mooie duurzame interieurs te ontwikkelen voor de zowel de hospitality als de zakelijke markt. Daarnaast ontwerpen wij ook graag persoonlijke interieurs voor de particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Met onze brede kennis en ervaring voor zowel de zakelijke als particuliere markt kunnen wij de klant perfect van dienst zijn.

Ab is een bekende Interieurarchitect die al veel artikelen heeft geschreven, op TV is geweest en in zijn werk bekend staat om zijn prachtige heldere plattegronden.  Hij weet meestal het onmogelijke mogelijk te maken. Ellen is  heel erg goed in het brengen van sfeer, kleur en warmte. Samen zijn wij een perfect team! Daarnaast werken wij op projectbasis regelmatig samen met andere ontwerpers.

Hoe makkelijk lijkt het niet om zelf het interieur aan te passen. Je laat je inspireren door bladen en internet, je kiest leuke kleuren, je koopt mooie meubels en je interieur is weer up to date…Veelal missen deze interieurs eenheid en authenticiteit. Een interieur ontwerp je vanuit een gedachte, een visie, een concept. Dat is de basis waarbij je keuzes maakt en het eindresultaat klopt. Een interieurarchitect kost geld! Maar in de praktijk wordt bewezen dat deze kosten snel worden terugverdiend. Een kwalitatief interieur genereert meer identiteit, klanten, free publicity en gaat langer mee waardoor het duurzaam is! Daarnaast zijn wij sterk met inkoop om kosten voor de klant te besparen.

Laat ons als de interieur en horeca specialist adviseren. In eerste instantie maken wij altijd een vrijblijvende afspraak om met elkaar te onderzoeken welke opties en mogelijkheden er zijn maar ook om kennis te maken met elkaar en te voelen of wij voor u de geschikte partners zijn.

Ab Oosterhof is afgestudeerd aan ARTEZ en staat ingeschreven in het architectenregister onder nummer 4.930830.007

Mail ons: E-mail of bel ons op +31625022761

Ab Oosterhof

Interieurarchitect