Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/e/d/c/interieur-architect.nl/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/e/d/c/interieur-architect.nl/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/e/d/c/interieur-architect.nl/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/e/d/c/interieur-architect.nl/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php:2854) in /customers/e/d/c/interieur-architect.nl/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 535 Palacehotel Zandvoort | Ab Oosterhof Interieurarchitect
zie ook: www.HOSpeed.nl • Telefoon: 06-25022761

Palacehotel Zandvoort

Palacehotel Zandvoort

Eindelijk kunnen we het eindresultaat zien van de door ons ontworpen hotelkamers voor Palacehotel Zandvoort. De eerste serie betreffen 29 van de 35 kleine hotelkamers van slechts 16,2m2.

Voorheen ervoeren de gasten het als een teleurstelling als men de kamer betrad maar nu zijn ze aangenaam verrast. Met verschillende middelen hebben wij een ruimtelijk interieur weten te ontwikkelen. Het concept bestaat uit een kleurverloop per verdieping, van zand naar lucht. Dat zie je o.a. terug in de vitrage en wandbekleding.

Oude ansichtkaarten uit begin vorige eeuw zijn gebruikt als achtergrond om de kamers diepte te geven en een uitsnede daarvan is gebruikt als karpet voor een meer huiselijke sfeer i.p.v. alleen maar de vereiste PVC vloer. Wat luxe materialen en accessoires maken het geheel af tot een warm en sfeervol interieur. Voor de fotograaf, Christiaan de Bruijne, was het dan ook een extra uitdaging om van deze kamers een zo’n goed mogelijke beeld te geven wat volgens ons uitstekend is gelukt.