• Telefoon: 06-25022761
  • Email: info@interieur-architect.nl

Hospitality Interieur

Waanzinnige hotel, restaurant, spa en wellness interieurs

Ons team van afgestudeerde interieurarchitecten hebben allen één passie gemeen en dat is zorgen voor balans, persoonlijkheid en warmte in jouw hospitality interieur.
Met je hotel of bedrijf kunt je in het interieur een echte wow-factor creëren. Die wow-factor kan alleen worden gecreëerd wanneer we niet alleen de beleving maar ook de identiteit van de gast, in het hotel of restaurant centraal stellen. Door ons daarop te focussen krijgt het interieurontwerp een unieke eigen uitstraling en weet je je te onderscheiden. Dat is de kracht van ons ontwerpersteam!

Bang voor de organisatie, bouwoverlast, lage bezettingsgraad en alle perikelen daaromheen? Geen zorgen. Wij hebben diverse oplossingen. Zo kunnen wij een compleet interieur van bijvoorbeeld de hotelkamer, met een plan van aanpak, binnen één werkdag laten renoveren en werken samen met uitsluitend professionele bedrijvenen toeleveranciers. Alles tot in detail van te voren goed doornemen, plannen en afspraken maken met alle betrokken partijen maakt dat dit mogelijk is!

Met onze voorbeelden, ervaring en expertise als hotelinrichter en interieurspecialist is de eerste stap altijd het inventariseren van de bestaande situatie en alle (on) mogelijkheden in kaart te brengen. Bel ons op 06-25022761. Met ons gratis intakegesprek weet je snel waar je aan toe bent.