Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/e/d/c/interieur-architect.nl/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/e/d/c/interieur-architect.nl/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/e/d/c/interieur-architect.nl/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/e/d/c/interieur-architect.nl/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php:2854) in /customers/e/d/c/interieur-architect.nl/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 535 Hospitality Interieur - Ab Oosterhof Interieurarchitect
zie ook: www.HOSpeed.nl • Telefoon: 06-25022761

Hospitality Interieur

Waanzinnige hotel, restaurant, spa en wellness interieurs

Ons team van hoog opgeleide interieurarchitecten en branding specialisten hebben allen één passie gemeen en dat is zorgen voor eenheid, balans, persoonlijkheid en warmte in jouw hospitality interieur.
Met je hotel of bedrijf kunt je in het interieur een echte wow-factor creëren. Die wow-factor kan alleen worden gecreëerd wanneer we niet alleen de beleving maar ook de identiteit van de gast, in het hotel of restaurant centraal stellen. Door ons daarop te focussen krijgt het interieurontwerp een unieke eigen uitstraling en weet je je te onderscheiden. Dat is de kracht van ons ontwerpersteam!

Bang voor de organisatie, bouwoverlast, lage bezettingsgraad en alle perikelen daaromheen? Geen zorgen. Wij hebben diverse oplossingen. Zo kunnen wij met ons HOSpeed model een compleet interieur van bijvoorbeeld de hotelkamer, met een plan van aanpak, binnen één werkdag laten renoveren en werken samen met uitsluitend professionele bedrijven en toeleveranciers. Alles tot in detail van te voren voorbereiden, goed doornemen, plannen en afspraken maken met alle betrokken partijen maakt dat dit bij ons mogelijk is.

Ook bieden wij ondersteuning in financieel en marketingtechnisch oplossingen. Wij kunnen vooraf dan met elkaar een Return on investment (ROI) op de kamerrenovatie kosten voor-doorrekenen, en een alternatief  operationeel model voorleggen. Alles met als doel jullie ook zoveel mogelijk te kunnen ontzorgen met een zo’n gunstig mogelijke exploitatie. Vraag naar onze mogelijkheden!

Met onze voorbeelden, ervaring en expertise als hotelinrichter en Interieurarchitect is de eerste stap altijd het inventariseren van de bestaande situatie en alle (on) mogelijkheden in kaart te brengen. Bel ons op 06-25022761.

Met ons gratis intakegesprek weet je snel waar je aan toe bent.